Данисия Бобохонова

Туғилган йили
1946
Ихтисослиги
Актёр
Фотоальбом
2 Фотосуратлар

Таржимаи ҳол

1946 йил 20 ноябрда Қозоғистон Республикасида таваллуд топган. 1970 йил А.Н.Островский номидаги Тошкент давлат театр-рассомлик институтининг мусиқали театр актёрлиги бўлимини тамомлаган. Ижодий фаолиятини 1968 йилда Ўзбек давлат драма театрида бошлаган. 1996 йилда “Ўзбекистон Республикасида хизмат кўрсатган артист” унвони  билан тақдирланган.

Фильмографияси:

 

1992 йилда “Бечора одамлар”;

2008 йилда “Улфатлар-2” (эпизод);

2009 йилда “Чол ва набира” (эпизод);

2010 йилда “На солнечной стороне улице” (эпизод);

2011 йилда “Тилла бува”;

2012 йилда “Дадамнинг совғаси”;

2013 йилда “Тилим қурсин”;

2013 йилда “Вафодорим”;

2014 йилда “Силе в единстве”.

Суратлар