Маҳфуза Боботиллаева

Туғилган йили
1961
Ихтисослиги
Актриса
Фотоальбом
2 Фотосуратлар

Таржимаи ҳол

Боботиллаева Маҳфуза Убайдуллаевна 1961 йилда Тошкент шаҳрида туғилган. Ўзбек миллий академик драма театрида 1983 йилдан буён фаолият кўрсатиб келмоқда. 2006 йили “Ўзбекистон Республикасида хизмат кўрсатган артист” унвонига сазовор бўлди. М.Боботиллаева театрда саҳналаштирилган 50 тадан ортиқ асарларда турли хил образларни яратди.

Фильмографияси:

2017 йилда “96 соат”;

2014 йилда “Кўргим келади”;

2013 йилда “Вафодорим”;

2013 йилда “Фарзандим-2”;

2013 йилда “Бевалар”;

2012 йилда “Қудажонлар”;

2012 йилда “Зирапча”;

2011 йилда “Высоцкий. Спасибо, что живой”;

2009 йилда “Господин никто”;

2008 йилда “Хавфли бурилиш”;

2007 йилда “Платина”;

1998 йилда “Шайтанат”;

1987 йилда “Армон”.

Суратлар