Мухаббат Абдуллаева

Туғилган йили
1948
Ихтисослиги
Актриса
Фотоальбом
1 Фотосурат

Таржимаи ҳол

1971  йилда А.Н.Островский номидаги Тошкент давлат театр ва рассомлик институтининг Мусиқали театр актёрлиги бўлимини тамомлаган. Ижодий фаолиятини 1971  йилдан эътиборан Ўзбек давлат драма театрида ишлаб келмоқда.
Фильмографияси:

2006 йилда  - “Катта ойи” (эпизод)

2006 йилда - “Келгинди келин” (Ҳалимахон)

2007 йилда - “Забаржад” (Гулнора Рахимовна)

2008 йилда - “Келин”

2008 йилда - “Фарёд”

2010 йилда - “Таъзиядаги тўй”

2011 йилда - “Девона фаришта”

2011 йилда - “Висол” (Шухратнинг онаси)

2011 йилда - “Тилла бува”

 2012 йилда - “Хиёнат”

2013 йилда - “Тилим қурсин”

2013 йилда - “Тилим қурсин 2”

2013 йилда - “Уй бекаси” (Баҳодирнинг онаси)

2013 йилда - “Қадамлар” (Собирова)

2013 йилда - “Сабр” (Жамшиднинг онаси)

2013 йилда - “Хазон”

2015 йилда - “Пайшанбадан пайшанбагача 2”

2016 йилда - “Кўз ёшим 2”
 

Суратлар